Wednesday, October 21, 2009

awak smartlah!

plis dont bother my entry dis tym if it is really shoot u
it just my ideology to express..or some kindda of spending my not so free tym..ok ckp malay lah..english ko mcm rubbish miza...lala~
hey!! bas ktt ni mmg x pnh diam..mengamok ak dga asek nk hon jer..ggrr~



everything in dis world must have a partner isn`t it?
even nk pkai slipe pon kne sepasang..ye sepasang...yg mmbawa maksod 2..
ak pon perlu ade tuhan.sebb ketidakmmpuan utk idup sorg itu adelah fitrah manusia.sy normal.yup.
mak dan anak.cigu dan murid.buku dan pensil.ayah dan tuisyen kimia.along dan muhd nyer.anga dan tanah2 nya.akk dan bahtiarnya.kamu dan die.mungkin juga saye dan die.dan sebagainyalah.




tp berdua tu ape?perluke sama atau sejajar.ohh ape kah plak sejajar nih..ak ske pink.bmakne kamu juga kne suke pink..example je lah..adeka itu?ak ske tgk nur kasih (ahha ak mmg x masal), jd ak nk bengang dan mrh sbb kamu x tgk..atau mgkin bile ak upload gmba2 kt mane2, kamu wajib utk komen??ohh x2..tu mlampau sgt...ahha mgkin juge bile ak ke mana2 perlu report kt kamu???em3 begini juge x??




oo..ok mungkin ini..ak call kamu, atau kamu call ak..kite mmbebel dan ketawa haha smpai rs kebas tgn sbb drh x leh mgalir disebabkan kedudukan tlinge yg terlalu tggi.hmm..ckp psl bnde2 yg berulang hr2..ak puji kamu smart dan kamu puji ak comel..oh sgt annoying~
ade juge yg bual2 mengenai ape2 yg berlaku di dalm bilik smbil berselimut.ok miza anda x perlu elaborate.ia jijik..




bkn gak?? emm mgkin juga kite bcakap mngenai hidup hr2 dan tbe2 terkantoi pasal idup kite yg dklilingi laki pmpuan atau lbeh tpat admirer..dan cemburu pon jd buak2 x bleh blah..so?? kite pon perlu melimitkan tahap keramah tamahan kite terhadap org skeliling..haaa..mungkin juga perlu menjadi org yg sgt menarek dlm membuat wish hr jadi???ini ke??



jd? sebenarnye ape??????







mismiza

9 comments:

-sshi- said...

alahai miza..pe ko bebel nih...tp 1 thing 4 sure not everything in dis world should hv a partner...
ex : kucing kalau nk berak sendiri2 jugak...haha ntah pape punye ex kan...

a t h e n said...

luahan yg termuntah dekat keyboard

nadhirah said...

sumpah aku tak phm sepatah haram yg ko tulis..haha.gudnite.

faiq zaini said...

sebenarnya sume tu x permenant..
org juz tau sronok je.

mir'atul firdaus said...

erk??? akak dan bahtiarnya?? no3...its not a partner oke! haiyaaa~

Asyraf Hj Rahim said...

ak hnye maw mencari, diz post meant 4 whom??...dats all....puas ak memike, buntu smpai ke sdah...any clue??

HANAN said...

hahhah.. ilike ur statement.. anga ngn tanah2nya... masyukk beb!! satu tanah telah bjaya dijual... eeeeehaaaaaaaa~ ade 3 lg mnyusul... sribu.. 2 ribu.. 3 ribu.. hehe

miza said...

haha...sume2 komen, ak plg ske komen aten...luahan yg termuntah di keyboard..

.w a n e e. said...

eeee.aku xfaham lgsg.aku rasa mcm aku baru belajar bahasa asing.