Saturday, November 12, 2011

20

semua org rase benda yang sama rupanya sekarang
kadang-kadang x sgka pon org tu fikir benda yang sama dengan apa yang kita fikir
kalau dlu tanya kenapa x nak, jawapan oh sebab die pendek, sebab die bukan budak boarding school bla3
tapi sekarang bila ty soalan yg sama jawapan nya, sebab x rase nmpk future dengan dia

nampak x ape beza sekarang?apabila semua org sekarang cakap pasal hati dan perasaan mulenye rase errr lu pehal mcm xsesuai je kite bncang pasal ni jadi topik pillow talk..and bila semua org jadi sensitif n cpt trharu (i cant find the real word actually) bila tgk video yg touching bout husband n wife n samapi bila tgk gmba baby pon rase x bole tgk lame2 sbb ade rase somthing..kau x rase ke ade bnda x kene dengan kite?atau sebenanye mmg ni la waktu yg kene?ahhhh


soalannya : ape yg berlaku sebenanye bila usia menginjak 20 ni kawan2?

5 comments:

zira mustapa said...

you become more sensitive toward people that you love and think a lot bout them

syem said...

cpt2la kawen..cpt2 dpt baby..huhu

miza said...

huhu zira.. mayb~

syami..hmmm sng mcm goreng pisang kn bile ckp..

hansuke said...

hm..takkan sampai bila-bila nak jadi kanak2 kan? hehe~

women would age faster than most guys and 'naluri' untuk mencari lebih dari sekadar teman itu adalah fitrah.

masuknya umur 20, adalah phase bagi perasaan yang aneh (ia aneh sebab sebelum ni tak rasa pon), tapi bukan bermakna ia perkara yang tak baik, sebab semuanya fitrah dan satu anugerah bagi org yang mengerti.

teruskan bersabar dan berdoa
all the best :)

miza said...

hehe jazakallah..all the best too hansuke :)