Tuesday, September 13, 2011

not bad

it`s cold.x penah kusangka sejuk.eh tp hr ni 3rd day kat cni mcm da adapt plak.ke sebab hari ni pegi tour ke cmpus and hospital jap lagi.sebab tu berpeluh sket.x sure plak.well alhamdulillah i finally arrive here in india.not that bad lah.mule2 sampai ke bangalore airport kitorg kene tidur c2 utk satu malam.smpai dalam lebih kurang pukol 12 mlm waktu sane and waktu mlaysia dalam pukol 230 pagi..sampai je mmg sakit tekak amat dengan idung yang masih selsema bekal dari malaysia kot.haha.1st tym pegi bli drinking water die harga Rs.15..ntah tatau mahal ke muarah yang penting rase mcm ade pasir kat tekak.then we slept atas kerusi kat epot tu sampai pg.sakit pinggang.

next day naik kingfisher utk ke hubli aiport.kingfisher tu mcm airasia la kalau kat msia.tp walaupun kecik serious ku naik x sakit telinga langsung.pilot pompuan okeh.dlam sejam setengah sampai laaa hubli airpot.heehehe mula terserlah laaa keindiaan nya..hehe nmpk da inspector sahab! haha..then kitorg naik bas kale kuning utk ke belgaum.about sejm journeynya.tp bas baru okeh.boleh bayang x mcm mane nak naik bas dengan beg 24kg satu dengan beg 9 kg satu plus dengan beg laptop yg mcm haramjadah nye berat.huhuhu ak mmg tough.kekeke.tp org yang bawak bas tu and die punye koncu2 nya sgt laa helpful..betol x tipu.beg2 kami semua diorg yang angkatkan naik bas kitorg cuma perlu duduk dan bergambar..hehehehe

bile prof KJ cakap we are entering belgaum, boleh terasa kenyamanan meningkat.sejuk.dalam 22 degree kot.ceh pondan la ak ni 22 degree pon da kate sejuk.tp mmg sejuk laa dengan angin kuat lagi dengan selsema lagi korg rase ak x gigil keeee.sepanjang jalan tu mmg fun.bas tu akan keep going honking.mcm hape je rase.siap dekat belakang bas or lori tulis "please horn" atau "blow horn" .haah horn, tanduk.hahaha bengong btol.da laaa die punye tempat baya tol mcm tempat baya parking kat astaka muar..hahaha.lagi cntik astaka muar.mmg fun.haha

sampai KLE university.da nmpk muka budak ktt sorg.haha.besar jugak u ni.ade dental dengan medical school.separate.tp kitorg nye campuas and hoste paling comel and pling cantik.mungkin sebab baru.patut nya kene duduk double room tapi sebab hostel sebenar x siap lagi so kitorg de yang dapat single jugak.tp hanye utk sebulan atau 2 je katenya.then akan pindah new hostel.mcm diri sendiri la.mati kutu jugak dduk sorg ni.okeh crite pasal bilik.laintai yg tile ni watkan temperature body maken menurun.sejukkkkkk.description : mcam hotel.ade satu single bed, ade satu almari, ada satu meja study, ade satu kitchen cabinet dan satu bathroom yg besar gle cume tggal x de bath tab je.haha.lepas nnti tbe2 ade org ketuk pintu nak sapu and mop bilik.pastu sket lagi ade lagi org ketuk pintu nk wat bathroom plak.oke ak rase mcm anak korporat.ngeeee

smlm da start ke kampus.kitorg naik bas dijemput dan diambil.mmg ak rase gemok dok cni.mkan pon dekat hall die.sedap plak tu.hehehe.mcm mane nk kurus ni?heeeee.td pagi ade tour dekat kampus.ade lectrr bwak ke JNMC.impress gile.luar nmpk buruk dalam macam hotel.mmg x tipu.sgt cntik dalam die.then tour ke kampus sendiri iaitu USM-KLE IMP..ni lagi satu kampus mewah.luar nmpak mcm xnk pndang.dlam rase mcm xnk keluar.lpeas tu hr ni ku dah mencemar duli dan da catat rekod tengok mayat.ehehe.mayat tu semua mulut die ternganga.sian.mesti ade hajat x kesampaian.haha.siap dibawa ke tempat simpan mayat yg macam kolah ade chemical tu n nmpk laaa mayat terapung2 dalam tu.seronok x..ngeee.lepas tu siap tunjuk machine potong mayat.haha scary dowh

ok jap lagi ade tour ke prabhakar kore hospital.die ade 2 bahagian.charitable dengan payable punya.sebab kasta kan.byk nk tunjuk gamba tp tenet mcm siput.hehe.oh mungkin petang ni dapat tuka double room dengan roomate cantik saye.yeay!

ok nk call my sis.till then bye semua! :)

4 comments:

Anonymous said...

bgus la kalo da dpt adapt =)
jaga ksihatan tu ye...


(O_o)

nani syafiqah said...

knape asik aku jek komen kn
sbb aku igtkan ko
weyh nk tgk gmbo la

Nurul Wahida said...

wah2! =) mane gambau?????

jaga diri jaga hati.insyaAllah moga Allah lindungi antunna semua.

miza said...

heee nnti2 ak try laaa ^^