Tuesday, March 29, 2011

bila nescafe jd besfren

salam..bila nescafe jadi besfren is just true during exam week.like this week.the most horrible week.im giving up.seriously. eh x bole, mu`min yg nk UA x leh give up..ala xpe la trial x sumbang utk UA kot.. :S


i just cant make it..even one question..knape ni? oo b4 tu, knape kne blaja satistics ni? saye x de nk jadi pakar stat la.tau x saye x reti nk wat wpun satu soalan probability tu..sekejap tosing dice laa coin laa..pastu nnti sekejap nk pegi kelas, pastu nk pegi kelas dengan kawan, pastu occasion lain x nak pegi kelas pulak..eh STOP IT la!


ati sgt fragile ni..really pase lost gile..bile2 bole banjir..nk balik skrg..nk balik smpai bile2 x nak balik ktt da..chem dengan mass spectrometry + NMR yg ape tah xtau ape2 n dengan p5 yg kne wat xperimen atas ketas je dengan nk mcm2 syart2..eeee~



dlu tym AS tym pre da bole laa handle utk mechanics..tp ni tym pre a2 x reti lagi nk wat stat..dlu yg red pon result mcm ape..ni yg x reti wat ni nnt dpt result mcm mane pulak..nnti pegi anta org fly je :'(



td bace tafsir, tbe2 t`bukak ayat 2:186



"dan apabila hamba-hambaKu bertanya kpdmu ttg Ku, maka sesungguhnya Aku dekat. Aku kabulkan permohonan orang yg berdoa apabila dia berdoa kepada Ku. Hendaklah mereka itu memenuhi perintah-Ku dan beriman kepada-Ku, agar mereka memperoleh kebenaran"




ok bye, nk g dating dengan Allah..mengadu kat Dia lagi best.



p/s smalam kawan kite tanye, kalau ade org yg kau kenal biase2 je or x kenal meminang kau after a2 kau trime? meh ak jawab skang.ak trime.haha *gile, frust dengan study ^^*


mismiza

4 comments:

Anonymous said...

minang??
hoho~






0ne3rd

Anonymous said...

terima je??
wah...ad chance~ =D






(O_o)

syem said...

blik la..sy bru smpai muo ni..hua3..indahnye

miza said...

hahaha.. :O

cami..bnci ar..jeles :(