Sunday, January 2, 2011

cun mcm haram

salam..hr ni 2hb 1 2011..so what..cntek jugak tarikh tu tp x de pape yg jd melainkan keguguran je..haha *bongok la ak ni * oh agak nye sbb tu mcm lapa ni..haih..sbb tu ak bnci kau..merosakkan diet..heh diet ke selame ni kaedah nye cik kak! haha..minggu ak da mencipta rekod! yeay congrates beautiful! bluek goli den..ak cipta rekod dengan x beli dishes kat cafe ktt..hahaha nononono..im not diet..seriously im not..cume tekak rase nk terkeluar bile denga mcm2 cerita..wpun tau sebenanye nnti kalau ade rezki terbang ke negara gajah tu lagi laa x bleh bla koto nye..heh..tamo cerita geli kang lappy apple qq ni rosak kene muntah ak..haha so sile laa ucap miza congrates! haha cpt sila! :))hr ni saye order muffin choc dr jr mara..well saje je tlg2 org..plus + bleh laa dpt mkn dr mati kebuluran..niat mau pos ke rumah siket coz anga kate nk dtg anta lappy..tp x de jodoh pule, die x dpt dtg..well x pe laa saye bg org je muffin tu..ak x saba ni da blik umah utk cuti yang pjg lepas usha blog aunty meletop td..ya Allah sedap btl kek ais krim..hohoi!! nak balik nak balik nak try kat umah..hehe

smlm taun baru saye ade crite sensasi..saye tau laa saye suci..x penah org bkn muhrim pegang tgn saye..awak ni cube2 plak skang..hehe...ok takot! siyes tatau sape..ggrrr..awak jgn kacau saye lagi k? pomis? heee =p

terbaru, ak ade kegilaan terbaru..yup ak tau die sgt baik laku dengan ak..die x rosak juga x calar masih anggun dan elegen..name die w705.eh ye ke ak da ta ingat model die..hehe...tp HTC evo ni lagi cunnnnnnn dowh!!!!! gile laaa!! sgt cntek mcm hp org kaye! hahaha sengal je statement kau..jadi ak rase mcm nk nmpk mcm org kaye jadi jom laa tolong ak bli hp ni..hahaha...bleh x nk doa bile hp ni nk rosak..hahaha gile jahat ak..kang mlm hp tu merajuk tatau..duet tade ni nk bli cinta ati tu skang..hehe saba2 i will catch u one day my dear..oouucchh! hahaaha ngek ^_^



ak da kate hensem..kalau ak pkai kompom jelita..hahahaha @_@"
gedik la kau tampo kang :p



mismiza

6 comments:

Aqeelah said...

weh,ko ni kan,post ni serius kepoci dowh,hahaha,comel kau ni,cubit kang!

miza said...

hahaha..mane ade kepochi..depends on sape yg bace sbb nada org beze2 kot..ko yg kepo..bluek! haha

nadhirah said...

aku setuju dgn kiki..hahaha~

HANAN said...

ok jual hp u kt i.. i bli 300.. deal? so u bole g bli HTC u ni.. ok set! mggudpn i dtg bwk duit.. ggagagaaaa

miza said...

hahaha..mek2 dlm diam anda admire enpon gue..hek3

HANAN said...

xdela admire kaedahnya.. cuma bengang je hp i cam harammmm.. ni sume mak esah pnye psl! geget smpi air liur msuk keypad..