Wednesday, November 17, 2010

practice makes perfect

pertama kali smbut raye aji tanpa keluarga rase hebatlah hamizah kali ni mampu berjauhan seketika bersama keluarga utk satu acara yg mcm penting je dlm idop eventhough satu hari je pon..hehe *padahal esok aku balik!!wawawawa~ * mak tepon kate kemah da pasang..aku pulak yg neves..haha x de kait dowh! hr raye aji ni kami (iaitu budak2 yg terpaksa stay kat ktt ni) plan utk masak2 hahaha..ala2 practice la b4 kite pegi india..konon katenye :) tp3 sume masakan yg dimasakkan i mean main dishes, ala2 western! woi korg kan nk pegi india..bukan nye ireland ke aussie ke nz ke..apsal yg prctice masak bende2 mat saleh..hahaha who cares~ juadah nye adalah kite mule dgn mskan melayu dulu:
  • mi goreng pedas
  • popia sardin
  • kek batik
  • air oren
  • lemang beli kat tepi jalan
  • rendang mak mayang hantar
  • pulut kuning mak ilani derma
juadah konon2 korg fly g europe adalah:
  • spaghetti bolognaise (hoi ak x reti eje natang ni..haha)
  • air koktel
  • puding roti kismis
sumpah kenyang mcm nk terbarai perot..hahaha alhamdulillah prepare punye lah lame makan sekejap je hehe

btw, esok im back

sgt x saba

saye teringat kan peristiwa pd raye haji taun lepas

saya di atas moto ego, bcakap di phone

"i do"

:)



mismiza

2 comments:

senah jongos~ said...

ceh2....
makan ak xnak komen ah..
tp bab atas moto ckp 'i do' tuh..
blueks. =)

miza said...

ape senah jongos..hahaha paham pulak die >_<"