Monday, August 2, 2010

aku kne sampok

salam
cite benar ni.siyes ak x tipu..blog ni jd tmpat pertama ak crite..sumpah blom ade yg tau crite ak
ak dengan mmbe2 yg g iceroom tempoh hr, same2 g travel ke jln bbukit..kitorg nek kete, tp aku laa driver..konon mcm test power ak mandu..huh mmg ak power..am pon x reti bwk manual mcm ak..gile kentang ebat..hak3 =p
ok smbung crite, pastu tym da smpai tmpat yg mcm ular bengkang bengkok dan belah kiri da nmpak gaung dlm 15 kaki tu which means da start nk mendaki laa,yg kne men2 gear tu (fuhh ak ebat lagi skali..haha), tbe2 sume kete pelan..ouh menci...jln jem..mesti ade xcident..bole x kalo x skrg xcident tu..hadoi..tgh tersenggut2 tu mmbe ak name die HARISAH nmpk kete yg da bjaye smpai kt bukit, tgh tgok kitorg..dengan muke scary, smbil senyum..yg menakutkan..."nape die senyum kat kite mcm tu?? menakutkan je," kate HARISAH..ak jwb.."die bgge kot die da smpai ke puncak..tp nape scary ek die syum..takot gak la." pemanduan diteruskan..fokus miza..bwak anak2 dare x kawen lagi ni..hehe..
akhernya kami bjaye smpai ke puncak tu..dan skang da leh nmpk org kat bawah mcm kete td nmpk ktorg..dan tbe, HARISAH kate, ak jadi tersenyum mcm driver tadi.SENYUM YG MENAKUTKAN.ak tgk org bawah ak plak..kiranya scene td rewind balik cume pemegang watak je lain..lepas ak wat aksi kne sampok smpai sume passenger diam sbb takot, akhe nye kitorang smpai tmpat nk singgah tu..di mane tibe2 ade sawah..ak kuar kete sorg2 pastu terlompat2..


lepas tu, HARISAH pon terjage dari mmpi..hahahaha..HARISAH mesti rindu ak smpai die mmpi ak kne smpok..magkok ayun jugak laa dga..x tkot pn...hak3..ni QQ yg cite..kalo slah versi, jgn slah kan ak, die yg tokok tmbah..hek3
ape sebnanye tnde mmpi tu ek?? ade anak raje nk pinang ak ke ek?? fuuhh jika benar kahabar brita ni, mmg ak benti wat a level yg wat urat tengkok ak mcm nk putus je ni..haha =)

tu je cite smpok..minta jauh laa..tamo laa smpok2 x bes laa..lagi satu cite, ak skang menjual brooch utk hari raya..hahhaahaha..oh agak2 da bosan blaja pasal organ dan cell badan bleh laa ak beralih arah jd usahawanita berjye lepas ni..leh jadi cover majalah keluarga..hahahha
sape2 nk bli brooch dtg laa 7-1-A1..terbaik dr ladang dan sgt limited...cnfirm korg nmpak mcm bersinar2 je raye ni..ahaks! mulut manis da kua..lalala~

tu je crite pjg lebar..jrang ak mmbebel mcm ni..hehehe

p/s ak marah btl la brand2 pad ni ske wat kale yg lebeh kurg..smpai ak tsalah amek..menci tol!!
budak nek vios tu tamo dtg tgk budak nek kapcai ni ke? hahaha
ak da sbulan mngidam sate kajang..gdik btl prot ni


mismiza

4 comments:

Anonymous said...

tajok mmg maen peranan pling penting kn??
hahaha..
mimpi je pon..
so yg kate "terer drive" manual tu pon xbenar la kn?
hahaha...

one3d

Anonymous said...

tajok mmg maen peranan pling penting kn??
hahaha..
mimpi je pon..
so yg kate "terer drive" manual tu pon xbenar la kn?
hahaha...

one3d

senah jongos~ said...

S.E.N.G.A.L

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SERONOK TIDUR ADA MIMPI