Wednesday, July 21, 2010

wahai si gemuk itam

kini emosi kembali stabil
x mcm kejadian bersejarah di court futsal

dan beberapa konklusi telah ak conclude kan iaitu

wahai si gemok itam:

saya rase awak x pnh jmpe court futsal mcm kat ktt kan?

saya rase awak gian sgt nk men ftsal cpt2 sbb awak gmok kan?

saya rase awak x dpt straight a yg bmkne pon dlu kan?

saya rase awak gne kabel kan nk dptkan sponsorship?

saya rase awak x sesuai lgsung jd doktor

saya rasa awak x kan ade awek smpai ujung dunia

saya rase awak x reti pon men ftsal

saya rase awak sesuai duduk bawah jmbtan muo je tggu ulo beso ngap awak

saya btl2 rase awak biadap


ok cukup melepaskan kahak di gelanggang ftsal..lala~


maaf,sumpah seranah ini mungkin dpt markah 9/10 utk kesopanan bebanding kata2 beliau yg mcm bdk yg mak ayah nya tlupa skolah kan..
atau mungkin juga sunatkan..hahaha~



p/s al-fatihah utk mak lang saya bru meninggal dunia kelmarin
saya dpt 9/20 utk test math polynomials...gile cool kan?? hahaha



mismiza

3 comments:

senah jongos~ said...

wahhh...mek....sape emo skunk ni? haha....aku ingt si gemuk itam ni kucing....lalaal...
neway...al-fatihah~

Anonymous said...

fuhh..
nseb baek sy xgmok..kalo x,mst da kne sumpahan nie..
hehe..

one3rd

miza said...

haah ak emo gaban..rase mcm nk g sental jmban je mase tu..hahaha

one3rd..lek..x gmok ke? hahaha