Tuesday, March 17, 2009

kerana saye sayang kamu..

salam`alaik.. first!!! taniah utk semua yg bjaye dptkan slip keputusan spm..nseb baik x tercicir..so, baik ke buruk ke, bsyukur dlu ea!



alhamdulillah..


berkat doa mak ayah, along angah akk nnek dan sume yg ingat kan ak, juge dri sndri..ak bjaye dptkan ape yg mak nak bg peringkat ketige..hehe..x phm sudaa~

wpun ta bjaye nk dpt kan straight, tp ak agak puas ati coz it`s better than the trials..
sume org..
ak dptkan ni sbb ak nk cipta sjrh sndri..
ak dptkan ni sbb ak nk epikan mak n ayah n family..
ak dptkan ini sbb ak sayang family ak..
ak dptkan ini sbb ak sayang kan agama ak..sbb skrg islam makin ditindas..ak nk buktikan org islam pon bole! yeeaah~~
ak dptkan ini sbb ak rase alang2 penat utk upsr, dan pmr..bia laa penat btol2 utk spm..
ak dptkan ini sbb ak asek tringat ngn pesan mak waktu ak ngn die g terengganu..tym tu dlm bas..ak ingat sntiase..huhuhu..
ak dptkan ni sbb ak nk ayah puas lepas die sungguh2 aja n provide kan ak mcm2..
ak dptkan ini sbb ak ingat ayah ckp, ayah klua kan duit utk adek msk smap, mcm pelaburan..insya Allah ayah akan dpt profite nye..
ak dptkan ini sbb ak tringat ckp ustaz mahyuddin yg kite kne sntiase tggi dr ape yg kite da cpai..kalo dlu 9a, lepas ni kne lagi tinggi dr tu..
ak dptkan ini sbb ak nk bktikan pade sume org yg ade -ve feel kan ak, ak x tgugat pon ngn -ve feel nye tu..


ak dptkan ini sbb..ak nk ler!!


doakan ak dpt penuhi impian mak peringkat keempat pulak ea
!! hehe

2 comments:

syem said...

congrte..jeles sgt rsenye

.:.nurhidayah.:. said...

salam~

mija,jgn jeles....

ari ni ari dayah,sok ari mija plak..

senyum cket :)